Book et foredrag

Bedre styring med personledelse

Varighed: 2 timer (eller et skræddersyet forløb)
Underviser: Mathias Schwartz Kirkegaard

profil 014 f
Falder engagementet, når du kommer til at styre for meget? “Bedre styring med personledelse” er en introduktion til, hvordan du kan lede ud fra filosofien personalisme – en filosofi, som inspirerede store ledere som Martin Luther King og Desmond Tutu, og som også kan bruges i din ledelse – når du vælger styringsredskaber ud fra personers værdighed, engagement og relationer.

‘Bedre styring med personledelse’ varer to timer. Mathias Schwartz Kirkegaard introducerer jer til både filosofien ‘personalisme’ og personledelse. I får også mulighed for at udveksle egne erfaringer og tanker.

“Jeg vil til hver en tid anbefale at “hvem-som-helst” trækker hverdagsstikket ud og lytter til de livskloge budskaber. Det handler jo ikke bare om projektledelse, – men i høj grad også om at reflektere over, hvordan man vil bringe sig selv tilstede som et ordentligt menneske i den korte tid, vi har på denne jord”.

Gitte Beck, Fysioterapeut, “engageret igangsætter og motivator”

Brug kontaktformen, hvis du vil booke et foredrag – eller hvis du bare vil stille et spørgsmål:

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]